Home / Rheden / Rheko E1 en 1 in het nieuw

Rheko E1 en 1 in het nieuw

RHEDEN – Rheko E1 van de Christelijke Korfbal Club in Rheden heeft zaterdag 23 januari nieuwe kleding ontvangen van sponsor Remon Sport uit Arnhem Presikhaaf. De heer Remon Lutje heeft onlangs de sport 2000 vestiging overgenomen en daarom is Rheko blij dat de sponsoring met Remon Sport wordt voortgezet. Ook de spelers van rheko 1 hebben nieuwe shirts ontvangen van hoofdsponsor Pannenkoekhuis Strijland in Rheden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.