Vrolijk muziekfeest

De egerländerkapel De Isseltaler Musikanten hebben zaterdag voor een goed bezette zaal van De Brink in Loenen een vrolijke muziekavond gebracht. De muzikanten uit de dorpen en steden aan de IJssel brachten een reeks van vrolijke polka’s, walsen en marsen in de egerländerstijl. Dirigent Bennie ter Heide had de muzikale leiding van deze avond, die samen met het bestuur van het Verenigingsgebouw de Brink wordt opgezet. Het publiek afkomstig uit Loenen en alle omliggende plaatsen, genoot met volle teugen van de muziek maar ook van de zang van een aantal zangers. De stemming zat er vooral goed in bij de slotnummers als Tulpen uit Amsterdam waar vrolijk werd meegezongen. Tussendoor werd ook nog een dansje gemaakt. Helaas kon de aangekondigde houtzaagkampioenschappen niet doorgaan omdat de leider van het spel deze avond verhinderd was – foto Wencel Maresch
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.