Spoorzicht heeft jaarprogramma rond

Aan de vooravond van het carnaval, als de Dwarsliggers vier dagen resideren in zijn café en zaal aan de Loenenseweg, presenteert eigenaar Tommy ten Hove het programma voor de rest van het jaar. Het ziet er weer goed uit, met het beachvolleybal opnieuw op de kalender en ondermeer optredens van Ronny Ruysdael en Frans Duijts.

“We hebben het hele jaar door activiteiten op de rol staan”, vertelt Ten Hove. “Het is altijd een heel gepuzzel, want je hebt je vaste activiteiten, wilt artiesten naar je zaal halen, hebt dit jaar te maken met een WK-voetbal, waar we altijd veel aandacht aan besteden en tussendoor heb je dan allerlei bruiloften, partijen en andere bijeenkomsten.

Zaal Spoorzicht is in trek, zo blijkt. “We hebben een goede bezetting. Een flink aantal bruiloften, maar ook bedrijfsfeesten en feesten die ik zelf organiseer. Daarbij komen dan nog de verenigingen, die de zaal gebruiken voor voorstellingen, bijeenkomsten en uitvoeringen. Het is wel eens puzzelen om dat allemaal in elkaar te passen, maar het is altijd nog gelukt en zal ook in de toekomst wel lukken”, aldus Ten Hove, met een blik vooruit. Dat brengt hem op een hardnekkig maar onjuist verhaal over zijn zaak. “Op de een of andere gonst nu al een tijdje in Eerbeek rond dat ik de zaak verkocht zou hebben, maar dat is echt onzin. Ik weet ook niet waar het vandaan komt, maar het begint nu een beetje vervelend te worden. Ik moet telkens weer uitleggen dat het niet zo is. Ik kan hooguit bedenken dat mensen er op komen in het kader van de centrumplannen Eerbeek, maar daar is geen sprake van. Bovendien gaan die plannen volgens mij vooral over het braakliggende Kersten-terrein aan de Stuyvenburchstraat.”

De puzzel om de programmering rond te krijgen is zoals gezegd weer gemaakt en begint op vrijdag 12 februari, als in het café een dj en een zanger present zijn om een voorproefje op het Carnaval te nemen. Ook de Dwarsliggers maken die avond – na de opening – hun opwachting in Spoorzicht en resideren vervolgens vier dagen aan de Loenenseweg. Op dinsdagmiddag 16 februari sluit Spoorzicht het carnaval weer af, met vanaf 14.00 uur een dj en een zanger in het café.

Op zaterdag 20 maart wordt de eerste van de twee jaarlijkse 80/90 Party’s gehouden in de weer geheel in discosfeer aangeklede zaal. De kaartverkoop voor 20 maart begint dit weekend en de entreebewijzen kosten 8 euro per stuk.

De rest van het jaarprogramma ziet er in grote lijnen als volgt uit: 21/2: Dart Ranking Toernooi; 12/3: Smash Party mmv DJ Damascus; 20/3: 80/90 Party; 4/4: Optreden You and Me; 29/4: Koninginnenacht mmv Noah; 11/6: Smash Party mmv DJ Damascus; v.a. 14/6: WK Voetbal in Stadion Spoorzicht; 4/7: Super Zeskamp; 22/8: Beachvolleybal; 4/9: Ronny Ruysdael; 17/9 Smash Party mmv DJ Damascus; 6/11: 80/90 Party 26/11: Smash Party mmv DJ Damascus; 27/11: Optreden Frans Duijts + band; 19/12: Aprés Ski Party. Verder is er iedere eerste vrijdag van de maand vanaf 21.30 uur een DJ in het café.

www.spoorzichteerbek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.