FNV Bondgenoten huldigt 25 jubilarissen

EERBEEK – Tijdens de jubilarissenavond van FNV-Bondgenoten, afdeling Midden-Veluwe, werden vrijdag 29 januari vijfentwintig jubilarissen in het zonnetje gezet die vijfentwintig, veertig en vijftig jaar lid waren van de vakbond. Zij kregen hiervoor het bondsinsigne opgespeld namens het hoofdbestuur door districtsbestuurder Mariska Razoux Schultz. De avond in Grand- café De Korenmolen in Eerbeek werd feestelijk afgesloten door de Barkelvrouwleu uit Eibergen die er met muziek, zang en voordrachten een gezellige boel van maakten. P.R. De Ligt, R.A. Pawlot, R. van Dijk, D.J.G. Berends, L.B. Diks, A. Bouwmeester jr. en J.A. Verbeek, allen uit Eerbeek, zijn vijfentwintig jaar lid. H. Zandbergen, H. Karman, H. Holdijk, J. Jansen, G.E. van Brink uit Eerbeek en J. Ruegebrink, A.W. Kobussen, H.T.M. Havekes, E. Wayenbergh, H. Klomp en G.J.M. Havekes uit Loenen en A. Boks uit Klarenbeek zijn veertig jaar lid en D. Berends, H. Zweverink, L.J. Booy, T. Lammering uit Eerbeek en G.B.J. Barmentlo en C. Eikendal uit Loenen zijn vijftig jaar lid. Foto – Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.