Scouting Doesburg verrast raad met taart

DOESBURG – Het jaar 2010 is een bijzonder jaar voor Isalagroep Scouting Doesburg en daarom trakteerde de Doesburgse scouts de gemeenteraad tijdens de eerste raadsvergadering op een taart. Scouting Nederland bestaat honderd jaar en Scouting Doesburg vijfenzestig jaar.

Na de vergaderingopening van burgemeester Kees Luesink kwam het agendapunt Scouting Doesburg aan de beurt. Drie Explorers, scouts in de leeftijd van vijftien tot achttien jaar, kwamen naar voren om de taart aan te bieden (foto). Twee Doesburgse scouts waren geheel in stijl verkleed als honderdjarige en vijfenzestigjarige. De burgemeester beloofde de taart in de pauze aan te snijden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.