Record aantal passagiers BBL buurtbus

BRUMMEN – De Buurtbusvereniging Brummen-Leuvenheim (BBL) kan terug zie op een succesvol afgelopen jaar. Direct na de start op 3 september 2007 voorzag de bus in een grote vervoersbehoefte. In 2008 werden 16.228 reizigers vervoerd en in 2009 20.461. een toename van 26 procent. Opvallend is dat steeds meer jongeren gebruik maken van de bus. Omdat het aantal passagiers nog steeds toeneemt, zijn nieuwe chauffeurs meer dan welkom. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Jan Broekhuisen via tel. 0575 – 563810 of per e-mail via info@buurtbusbrummenleuvenheim.nl.

www.buurtbusbrummenleuvenheim.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.