Home / Bronkhorst / Meisjes C1 in het nieuw gestoken

Meisjes C1 in het nieuw gestoken

BRUMMEN – De meisjes C1 van volleybalvereniging Bruvoc uit Brummen waren zaterdag 31 januari in sportzaal Rhienderoord in Brummen om de nieuwe kleding te ontvangen. Directeur Henk van Dijk en bedrijfsleider Jan van de Krogter waren namens Kersten Kunststofcoating aanwezig om de kleding, ballentas en bidonset aan de meisjes te overhandigen. De sponsors werden uitgenodigd om daarna naar de eerste wedstrijd van de meisjes in het nieuwe tenue te kijken. Vanaf de eerste set waren de meiden van Bruvoc zeer fanatiek en mede daardoor wonnen zij de eerste set van SV Dynamo met 25-17. De eindstand werd 25-21, 25-7 en 25-13.

Op de foto v.l.n.r. Voorzitter Arjo van Hierden, assistent coach Judith Kraaijvanger, Marit Timmer, Lieke Hamer, Tessa Lutmer, Sharon Chung, Jan van de Krogt, Henk van Dijk en onderaan trainer Gerard Hamer, Aniek Schulting, Kajang Man, Karlijn Bosch en Sarah Eijerkamp.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.