Buikdansende plattelandsvrouwen

BRUMMEN – Het afdelingsbestuur van de NBvP, Vrouwen van Nu Brummen, heeft een goede keuze gemaakt door de Zutphense buikdanseres Sheila Meijers uit te nodigen. Zij was op donderdag 28 januari bij de Brummense afdeling in zaal Concordia te gast voor het geven van een workshop. In het kader van meer bewegen, werd dit een workshop waar de aanwezigen konden kennismaken met buikdansen. Meijers geeft al ruim vijftien jaar buikdanslessen en doet dit met veel passie en plezier. Haar sterkste punt is leerlingen helpen zich te verbinden met emoties, vrouwelijkheid en zelfvertrouwen in hun dans. De workshop werd afgesloten met het gezamenlijk drinken van een kopje thee op Oosterse wijze. Het bestuur had voor een prachtige aankleding van de zaal gezorgd. Foto – Han Uenk.

www.nbvp.nl, NBvP, afdeling Brummen, Willy Achterkamp, tel. 0575 – 563601
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.