Rijbewijskeuringen voor 70 plussers

VELP – Voor zeventig- plussers uit Velp en omstreken is er op maandag 22 februari gelegenheid om zich medisch te laten keuren wanneer de geldigheid van het rijbewijs in 2010 verloopt. De keuring van regelzorg kost 35 euro en vindt plaats in Buurthuis de Poort aan de Heeckerensestraat 201 in Velp. Het is wel van belang dat men zich van tevoren aanmeldt bij het afsprakenbureau van Regelzorg via tel. 088 – 2323300. De rijbewijskeuring kan al een jaar voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs worden gedaan. Ook automobilisten jonger dan zeventig jaar met rijbewijs C en/of D kunnen van deze keuring gebruik maken. De prijs is dan 50 euro. Online een afspraak maken kan ook via www.regelzorg.nl. De daaropvolgende keuringsdatum is 22 maart.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.