60 jaar huwelijksgeluk

VELP – Op maandag 1 februari was het precies zestig jaar geleden dat het echtpaar Hageman-Schiebergen uit Velp in het huwelijksbootje stapte. Burgemeester van wingerden bracht natuurlijk een bezoekje aan het echtpaar om hen namens de gemeente te feliciteren. Het stel kreeg het boek Rheden de zeven dorpen en een mooie bos bloemen. In 1954 opende het echtpaar hun eerste levensmiddelenzaak op Presikhaaf in Arnhem. Later kwamen er nog twee zaken bij; één aan de Kamillenlaan in Arnhem-Zuid en één op de markt in Huissen. De zaken droegen de naam NEBE, wat stond voor nergens beter. Eind jaren zestig besloot het echtpaar met de levensmiddelenzaken te stoppen. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog actief met het aankopen van panden om deze vervolgens op te knappen en te verhuren. Het echtpaar Hageman heeft vier kinderen, drie zoons en een dochter. Daarnaast hebben ze vier kleinkinderen in de leeftijd van zeven tot achttien jaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.