Home / Velp / 60 jaar huwelijksgeluk

60 jaar huwelijksgeluk

VELP – Op maandag 1 februari was het precies zestig jaar geleden dat het echtpaar Hageman-Schiebergen uit Velp in het huwelijksbootje stapte. Burgemeester van wingerden bracht natuurlijk een bezoekje aan het echtpaar om hen namens de gemeente te feliciteren. Het stel kreeg het boek Rheden de zeven dorpen en een mooie bos bloemen. In 1954 opende het echtpaar hun eerste levensmiddelenzaak op Presikhaaf in Arnhem. Later kwamen er nog twee zaken bij; één aan de Kamillenlaan in Arnhem-Zuid en één op de markt in Huissen. De zaken droegen de naam NEBE, wat stond voor nergens beter. Eind jaren zestig besloot het echtpaar met de levensmiddelenzaken te stoppen. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog actief met het aankopen van panden om deze vervolgens op te knappen en te verhuren. Het echtpaar Hageman heeft vier kinderen, drie zoons en een dochter. Daarnaast hebben ze vier kleinkinderen in de leeftijd van zeven tot achttien jaar.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.