Home / Rheden / Uitbreiding voor Thomassen Mannenkoor

Uitbreiding voor Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Het mannenkoorweekend bleek een groot succes voor het Rhedense Thomassen Mannenkoor. Vooraf was het spannend hoeveel nieuwe leden de activiteit op zou leveren. Aan het eind van de winterse zaterdagmiddag hadden maar liefst elf heren zich aangemeld. De open repetitie trok zangers uit de hele regio. Er werden twee nieuwe liederen ingestudeerd, die aan het eind van de middag ten gehore werden gebracht. Met een hapje en drankje werd de middag nabesproken en zijn afspraken gemaakt om een volgende repetitie weer te komen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.