Home / Rheden / PFC- Rheden presteert goed tijdens NK

PFC- Rheden presteert goed tijdens NK

RHEDEN – In het Sloterparkbad in Amsterdam werd het laatste weekend van januari de open Nederlandse kampioenschappen Synchroonzwemmen gehouden. Ook dit jaar behaalde PFC- Rheden op alle disciplines de benodigde limieten om mee te mogen doen. Met de solo behaalde Ilona Schouwenburg de negende plaats. Het duet Michelle Dekkers en Puck Verhoef behaalde de zesde plaats en het team pakte de zevende plaats. Het team bestaat uit Michelle Dekker, Puck Verhoef, Ilona Schouwenburg, Marjolein Wiegerink, Sabine van Sloten, Hedwig Lammerts van Bueren, Sigrid Verweij, Dagmar Verweij, Lisa Hendriks en Rosalie Hoogland.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.