PFC- Rheden presteert goed tijdens NK

RHEDEN – In het Sloterparkbad in Amsterdam werd het laatste weekend van januari de open Nederlandse kampioenschappen Synchroonzwemmen gehouden. Ook dit jaar behaalde PFC- Rheden op alle disciplines de benodigde limieten om mee te mogen doen. Met de solo behaalde Ilona Schouwenburg de negende plaats. Het duet Michelle Dekkers en Puck Verhoef behaalde de zesde plaats en het team pakte de zevende plaats. Het team bestaat uit Michelle Dekker, Puck Verhoef, Ilona Schouwenburg, Marjolein Wiegerink, Sabine van Sloten, Hedwig Lammerts van Bueren, Sigrid Verweij, Dagmar Verweij, Lisa Hendriks en Rosalie Hoogland.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.