De Spaander geopend

De Spaander in Rheden is vrijdag door wethouder Jan Jansen van de gemeente Rheden geopend. Veel mensen die met pensioen gaan, kunnen bij de Spaander nog projecten maken met hout- of metaalbewerking. Sinds 1983 zat de Spaander in het voormalige slachthuis van de gemeente. Omdat daar nu huizen worden gebouwd, moest de Spaander verhuizen. Vele donaties en zelfarbeid hebben een mooi onderkomen tot stand gebracht, waar meer dan zestig leden hun handen weer uit de mouwen kunnen steken. Voorzitter J. Plasman kreeg namens de gemeente een bijdrage in een enveloppe. Met het trekken van een knop, werd de afzuiging van de zaagmachine in werking gezet en was de opening een feit – foto: Martin de Jongh
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.