Home / Oeken / Hospice dankt zangvereniging Herleving

Hospice dankt zangvereniging Herleving

OEKEN – Nadat de Gemengde zangvereniging Herleving Oeken in september 2009 na vijfenzeventig jaar moest ophouden te bestaan, hebben bestuur en leden besloten het batig saldo van de vereniging te schenken aan het Hospice Zutphen. Begin januari hebben de dames Groen, Brouwer en Mesnink en de heer Van Dusschoten een bedrag van 665 euro overhandigd aan Hospice Zutphen. Met veel dank werd de gift als steun voor het werk van Hospice verwelkomd.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.