‘Oud en Nieuw’ bij de Vrouwen van Nu

Voorzitter Martha Bleumink van de Vrouwen van Nu (NBvP) afdeling Hooiland-Klarenbeek geeft na elf jaar de voorzittershamer over aan Toos Dekkers. Ook penningmeester Annie van der Hel draagt na negen jaar de kas over aan Willy Witteveen-Neuteboom Spijker. De twee aftredende dames zijn ‘ingelijst’ (foto) en hun opvolgsters staan ernaast. Martha had als verrassing voor ieder lid een boekenlegger gemaakt.

Tijdens de jaarlijkse afdelingsvergadering is besloten dat de afdelingsnaam veranderd wordt in Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn. De afdeling is in 1948 opgericht in Hooiland-Klarenbeek en bestaat al lang niet meer uit alleen plaatselijke leden. Veel vrouwen uit Apeldoorn en omstreken hebben de laatste jaren de weg naar deze afdeling weten te vinden. Tijdens de vergadering zijn er ook vijf jubilarissen gehuldigd. De dames Minie Brink-Veldwijk, en Marie Hissink-Bluemink is vijfenveertig jaar lid, Annie van de Hel-Tuitert is vijfendertig jaar lid en Alie zweverink-Pas en Annie Stufken-de Bruin zijn dertig jaar lid.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.