Marnel Meulenbeek Clubkampioen 2010

HOOG-KEPPEL – De leden van gymnastiekvereniging de Sperwer in Hoog Keppel turnden woensdag 27 januari om de titel Clubkampioen 2010. Marnel Meulenbeek turnde deze dag het beste en mocht de wisselbeker mee naar huis nemen.

Vanaf 15.30 uur werd er per toestel individueel geturnd op de balk, mat, brug, rekstok, en een sprong. In het eerste deel lieten de kleuters zien wat ze al op de toestellen konden. Voor sommigen een feest en voor anderen reden tot een traantje. Na afloop waren ze allemaal blij met de medailles, diploma ‘s en een wedstrijdervaring rijker. Tess Klein werd eerste, Sanne Schaars tweede en derde bij de kleuters werd Isa Bernsten.
In het tweede deel konden de toeschouwers genieten van de grotere kinderen. Hiervan hadden de meeste wel eens aan een wedstrijd meegedaan, maar toch was er sprake van een spanning. In deze groep ging de derde plaats naar Anne Lovink. Tweede werd Lauri Harenberg die de vorige keer clubkampioen was. Marnel Meulenbeek werd uitgeroepen tot clubkampioen 2010.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.