EDAV al 60 jaar jong

De Eerste Dierense Accordeon Vereniging (EDAV) gaf zaterdag in de Ontmoetingskerk in Dieren haar jubileumconcert. De vereniging viert dit jaar het 60-jarig bestaan en liet horen dat accordeonmuziek nog steeds op een hoog niveau gespeeld kan worden, al is de belangstelling voor het instrument in Nederland wat minder geworden. Onder leiding van Feico van Soest speelden de verschillende orkesten hun concertstukken. Het laatste deel van de uitvoering kreeg EDAV daarbij versterking van de Gelreband, dat ook al alleen een aantal nummers had gespeeld. Met Brazilian Bay Dance en Concerto d’Amore kreeg dit jubileumconcert een prima afsluiter en wie zaterdag in de Ontmoetingskerk was zal beamen dat de accordeon dan misschien iets aan populariteit, maar nog niets aan zeggingskracht heeft ingeboet – foto Wencel Maresch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.