Mooi resultaat Kerkbalans in Brummen

BRUMMEN – De financiële commissie en het college van kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Brummen heeft de toegezegde bijdragen van Kerkbalans 2010 opgemaakt. De actie is goed verlopen, ondanks de recessie en de inzamelingsactie voor Haïti. Bij de eerste telling bleek 140.122 euro te zijn toegezegd op een begroot bedrag van 149.500 euro. De financiële commissie verwacht echter dat er nog toezeggingen binnenkomen na de sluitingsdatum, in de praktijk nog zo’n 7 tot 8 procent van het eerste bedrag, dus de begroting zo juist kunnen worden gehaald. Deze mooie opbrengst is mede te danken aan de vele vrijwilligers die zich hebben ingezet. Ondanks dit is er nog steeds een tekort op de begroting. De kerkenraad beraadt zich op stappen die genomen kunnen en moeten worden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.