Lions Tulpenactie voor Haïti

BRUMMEN – De Lionsclub Brummen en Zuidoost Veluwe slaan hun handen in elkaar om nog meer geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Woensdag 3 februari start een telefonische actie in Eerbeek en Brummen waarbij een team van Lionsvrijwilligers, inwoners en bedrijven bellen om meerdere bossen tulpen te verkopen. De tulpen worden vervolgens vrijdag 5 februari rondgebracht. De Lionsclubs hebben 2000 bossen tulpen ingekocht en hopen alle bossen te verkopen. Mocht dit niet lukken met de belactie dan worden de resterende bossen zaterdag 6 februari verkocht bij Super de boer en de Plus in Eerbeek en Super de Boer in Brummen. De bossen kosten 4 euro. De opbrengst wordt gestort in het speciaal door de Lions International opgerichte Haïti Fonds. Dit Fonds ontwikkeld vanuit de beschikbare gelden zelf projecten voor directe ondersteuning en wederopbouw van de getroffen gebieden in Haïti.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.