Heiknüüters vieren 3×11 jarig bestaan

RHEDEN – Het was zaterdagavond in Ons Huis in Rheden één grote deinende massa vol kleurige ‘steken’ en zwierende fazantenveren getooide carnavalisten. De plaatselijke leutclub De Heiknüüters vierde het 33-jarig bestaan en dat getal – 3 x 11 – is een groot jubileum in het carnaval.
Vele bevriende verenigingen en hun hoogwaardigheidsbekleders kwamen de jubilarissen feliciteren tijdens de receptie die van 20.00 tot 22.30 uur duurde. De muziek kwam een aubade brengen, het gemeentebestuur bracht de felicitaties over en toen het officiële gedeelte van de avond voorbij was, bleek dat bepaald niet het signaal om huiswaarts te keren. Integendeel zelfs, want toen ging het pas écht goed loos. Het daverende feest ging nog tot in de kleine uurtjes door en De Heiknüüters namen daarmee een smakelijk voorproefje van het grote carnaval, dat op 13 februari in het hele land, en dus ook aan de Veluwezoom, losbarst. Alaaf!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.