Weer sneeuwoverlast

Het werd de sneeuwrijkste januarimaand van de laatste tien jaar en dat hebben we in het laatste weekend van die maand ook weer gemerkt. Zaterdagavond viel er wederom sneeuw en waren de wegen andermaal moeilijk begaanbaar. Veel gemeenten zitten inmiddels met een tekort aan strooizout en beperken het strooien dan ook tot enkele hoofdwegen. Ook zondagnacht is weer sneeuw vewacht. Voordeel is dat de temperaturen overdag boven het nulpunt komen en dat veel sneeuw wegsmelt.

Intussen heeft deze winter al een imposant fotoalbum opgeleverd, met plaatjes die gemaakt lijken voor een kerstkaart maar ook met foto’s van de grote overlast die de witte neerslag ook veroorzaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.