Home / Oosterhuizen / ‘Veilige Victor’ waarschuwt

‘Veilige Victor’ waarschuwt

De verkeersouders van de openbare basisschool Oosterhuizen hebben het initiatief genomen om de veiligheid van de kinderen in de dorpsgemeenschap te vergroten. Op vier plekken is er een ‘Veilige Victor’ in de omgeving van de school, het Dorpshuis en de kinderopvang geplaatst. Hij moet helpen de automobilisten en andere weggebruikers erop te wijzen dat zij vaart minderen omdat er kinderen in de buurt zijn. Laten we hopen dat deze fluorescerende vriend bijdraagt tot een nog veiliger Oosterhuizen.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.