Home / Loenen / Spullen voor Pleinmarkt in Loenen

Spullen voor Pleinmarkt in Loenen

Zaterdag 5 juni is er weer een pleinmarkt bij de RK Kerk in Loenen. De inzameling voor de pleinmarkt is door de Pleinmarktcommissie weer gestart. Wie nog spullen heeft voor de rommelmarkt of veiling kan bellen naar de (nieuwe) inzameladressen: Jan Brugman (055-5051458) en Harrie Elsebroek (055-5051825). De spullen worden dan zo snel mogelijk opgehaald. Wegens beperkte opslagruimte worden er geen grote kasten, bedden of bankstellen opgehaald. Kapotte, versleten of onverkoopbare spullen worden ook niet geaccepteerd want ook het afvoeren van overgebleven spullen kost geld. Ook oude computers en bloempotten zijn niet gewenst. De opbrengst van de Pleinmarkt komt ten goede aan het algemene onderhoud van de kerk.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.