Drieslagtoernooi Eerbeekse Schaakclub

In het Tjark Rikscentrum werd donderdag 28 januari de tweede avond van het jaarlijkse drieslagtoernooi gespeeld. Voor een normale schaakpartij geldt per persoon een speeltijd van twee uur, bij drieslag worden op één avond drie partijen tegen wisselende partners gespeeld en heeft men per partij en per speler slechts 20 minuten. Het is weliswaar geen snelschaken, maar van rustig over een zet nadenken is geen sprake. In deze vierde, vijfde en zesde partij won Frans Douwes drie keer en dat betekende drie punten. Op de tweede plaats kwam Gerrit Nikkels met twee gewonnen partijen en een remise, goed voor 2,5 punt.
Inclusief de drie ronden van de eerste toernooi avond staat Douwes met 5,5 punt op een riante eerste plaats. Nikkels volgt met 4,5 punt. Theo Heijerman, Paul van Berkum, Ed v.d. Griendt en Rolf van Agtmaal delen na twee avonden de derde plaats met elk 4 punten.
Donderdag 4 februari wordt de 17e ronde van de onderlinge competitie gespeeld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.