Aanhouding op verdenking diefstal auto

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 30 januari op de Arnhemseweg in Beekbergen twee mannen uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van poging tot diefstal van personenauto’s.
Omstreeks 01.00 uur meldde een getuige dat er twee auto’s van een autoambulance die geparkeerd stond op de Arnhemseweg in Beekbergen werden afgereden. Agenten die ter plaatse gingen, troffen twee mannen aan die probeerden om de auto’s te starten. Omdat de auto’s niet van de mannen waren, zijn ze aangehouden op verdenking van poging tot diefstal van personenauto’s. Beide mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.