Home / Eerbeek / Plus en Decorette sponsoren Tennisjeugd

Plus en Decorette sponsoren Tennisjeugd

EERBEEK – De selectiejeugd van tennisvereniging Eerbeek, TCE, kregen zaterdag 23 januari eindelijk de nieuwe tennisoutfit uitgereikt. Matthijs en Dominique van Tetering van supermarkt Plus en Gerard en Diana Gabriël van woonatelier Decorette hebben het samen mogelijk gemaakt dat de selectiejeugd nieuwe trainingspakken, een shirt en een broek of rok in ontvangst mochten nemen. In de middag werden de sponsors hartelijk bedankt en werden er bij Plus en Decorette foto’s gemaaakt. De toekomstige talenten zijn zeer trots op de nieuwe kleding en zijn komend seizoen in deze outfit te bewonderen op de tennisbaan tijdens competities, toernooien en alle andere wedstrijden.

www.tceerbeek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.