Hogeschool-studenten adviseren Rhedense VVD

De VVD in de gemeente Rheden heeft advies gevraagd aan een aantal HAN studenten voor de te volgen strategie tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen van 2010. De opdracht aan de studenten was “Op welke manier kan de VVD Rheden de kiezers bereiken waardoor ze bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 meer stemmen krijgt?” Op woensdag 13 januari is aan het bestuur en lijsttrekker Ronald Haverkamp de uitkomst van het onderzoek gepresenteerd.

Voor het advies hebben de studenten diverse zaken onderzocht. Onderdeel van het onderzoek was ook een belrondje onder inwoners van de Gemeente Rheden.

Lijstrekker Ronald Haverkamp: “De uitkomst van het onderzoek met het bijbehorende advies bevestigt dat we goed bezig zijn. Heldere boodschappen verkondigen en deze boodschappen zoveel mogelijk kenbaar maken bij de inwoners. Deze lijn wordt door de VVD al geruime tijd gehanteerd. Nu, vlak voor de verkiezingen, zullen we onze boodschap nog meer moeten uitdragen. Uit het onderzoek blijkt dat inwoners er duidelijk behoefte aan hebben welke onderwerpen de verschillende partijen belangrijk vinden.”

Ook hebben de studenten adviezen gegeven over de wijze van campagne voeren. Haverkamp: “Het is heel knap hoe de groep studenten haar advies gegeven heeft op de situatie Rheden. De inwoners van Rheden zijn geen doorsnee bevolkingsgroep.” De wijze waarop de studenten voorstellen campagne te voeren houdt de VVD nog even voor zichzelf. Dat zullen de inwoners vanzelf ontdekken. Haverkamp: “De uitkomst van de gemeenteraadsverkeizing zal moeten bewijzen of de adviezen geholpen hebben.”

www.rheden.vvd.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.