Rheden beperkt bestrijden gladheid tot hoofdwegen

Komende dagen wordt er weer gladheid verwacht op de wegen. De gemeente Rheden beperkt de gladheidbestrijding voorlopig tot de hoofdwegen en de busroutes. Dit is besloten omdat de gemeente nog steeds kampt met een tekort aan strooizout. De leverantie van strooizout aan de gemeente stagneert door een landelijk tekort.

In eerste instantie wordt er op de hoofdwegen en de busroutes gestrooid. Als hierna genoeg wegenzout overblijft en de gladheid aanhoudt, wordt er ook op de wijkontsluitingswegen gestrooid. Vervolgens wordt bekeken of er voldoende zout resteert voor de overige wegen.

De gemeente adviseert weggebruikers om, ook op wegen waar wel gestrooid is, rekening te houden met de weersomstandigheden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.