Home / Rheden / Holtbanckschool in actie voor Haïti

Holtbanckschool in actie voor Haïti

Op De Holtbanckschool in Rheden, was er vrijdag een speciale inzameling voor het getroffen Haïti. Met de verkoop van lekkernijen zoals broodje hamburger tot eetbare sneeuwballen, een groot speel luchtkussen in de school tot paardekrachten op het schoolplein. Zoals het 1pk van het paard tot de vele pk’s van de knalrode Ferrari, waarin je stukje mocht meerijden als je het goede lot had gekocht. Wethouder Jan Jansen mocht even het gaspedaal indrukken om de verkoop te stimuleren.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.