Home / Giesbeek / Doesburger gewond bij ongeval

Doesburger gewond bij ongeval

Een 44-jarige automobilist uit Doesburg is vrijdagochtend 29 januari, in het ziekenhuis beland nadat hij op de Rivierweg in Giesbeek van de weg was geraakt. Volgens een getuige haalde de man rond kwart voor zes een andere auto in terwijl hij op weg was vanuit Angerlo richting Giesbeek. Door nog onbekende oorzaak raakte de Doesburger in een slip en raakte van de weg. De man had vermoedelijk rug- en heupletsel en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Van drankgebruik was niet gebleken, aldus de politie.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.