Home / Dieren / Weer overwinning voor Edward Gal

Weer overwinning voor Edward Gal

DIEREN / HARSKAMP – De zegetocht van de in Dieren geboren dressuurruiter Edward Gal zet zich in gestaag tempo voort. Vorig weekend won hij tijdens Jumping Amsterdam met wonderkind Totilas de FEI Wereldbeker Dressuur. In een bomvolle RAI behaalde het gouden duo een score van 87 procent. Totilas was iets te gespannen, waardoor hij niet de hele proef mooi constant liep, zoals hij dat kan, maar desondanks leverden Totilas en Edward een prachtige prestatie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.