Home / De Steeg / Voetbalvelden Ellecom en Laag-Soeren veilig

Voetbalvelden Ellecom en Laag-Soeren veilig

LAAG-SOEREN / ELLECOM – Door de voetbalvelden in Ellecom en Laag-Soeren te kenmerken als basisvoorziening is het voortbestaan van de velden weer een stukje zekerder. Het college van Rheden stelde vorig jaar voor de subsidie voor de velden af te bouwen. Daarmee zouden EDS en SCS, de voetbalclubs, niet genoeg financiën hebben voor onderhoud en daarom stonden de velden op de nominatie om te verdwijnen. De raad besloot deze bezuiniging niet door te voeren, maar vond het risico nog steeds groot. Door de velden aan te merken als basisvoorziening, tijdens de raadsvergadering vorige week, zijn deze voorlopig veilig gesteld.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.