Raad Brummen wil verandering IJsselsprong-overeenkomst

BRUMMEN – De vier fracties van Brummen hebben zich in ieder geval in één standpunt verenigd. Tijdens de raadsvergadering van vorige week is unaniem een motie aangenomen waarin het college wordt opgedragen een aantal Brummense onderwerpen op te laten nemen in het plan voor de IJsselsprong. In deze zogenoemde bestuurlijke samenwerkingsovereenkomst, oftewel een afspraak die is gemaakt tussen verschillende bestuurlijke partijen, komen zaken als de groene buffer tussen de woningbouw van de Hoven en Brummen en het verkeersprobleem in Leuvenheim geen aandacht. Middels de motie wil de raad dat het college zich gaat inspannen om deze toch in de overeenkomst op te laten nemen. Het college van Brummen zal weer flink in onderhandeling moeten met de andere partijen: de gemeenten Zutphen en Voorst, Waterschap Veluwe, regio Stedendriehoek en de Provincie Gelderland.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.