Home / Bronkhorst / Meerdere auto’s opengebroken in Brummen

Meerdere auto’s opengebroken in Brummen

Op diverse plekken in Brummen zijn in de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 januari auto’s opengebroken. De politie heeft tot nu toe elf meldingen binnengekregen van opengebroken auto’s.

Er werden auto’s opengebroken in de Troelstralaan, Fazantstraat, Buizerdstraat, Gasfabriekstraat, Bosuilstraat, Gravenstraat en de Baron van Sytzamastraat. Bij de meeste auto’s werd een ruit vernield. In sommige gevallen is wel sprake van schade, maar geen buit. In de gevallen waar wel goederen zijn weggenomen variëren deze van een buitgemaakt navigatiesysteem tot ondermeer weggenomen rookwaren, gereedschappen of kleding. De politie is een onderzoek gestart en roept mensen die mogelijk nog geen aangifte hebben gedaan op om dat alsnog te doen, via www.politie.nl Ook is de politie op zoek naar getuigen. Als iemand iets verdachts gezien heeft dinsdagnacht in Brummen, kan men de politie bellen via 0900-8844.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.