Meerdere auto’s opengebroken in Brummen

Op diverse plekken in Brummen zijn in de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 januari auto’s opengebroken. De politie heeft tot nu toe elf meldingen binnengekregen van opengebroken auto’s.

Er werden auto’s opengebroken in de Troelstralaan, Fazantstraat, Buizerdstraat, Gasfabriekstraat, Bosuilstraat, Gravenstraat en de Baron van Sytzamastraat. Bij de meeste auto’s werd een ruit vernield. In sommige gevallen is wel sprake van schade, maar geen buit. In de gevallen waar wel goederen zijn weggenomen variëren deze van een buitgemaakt navigatiesysteem tot ondermeer weggenomen rookwaren, gereedschappen of kleding. De politie is een onderzoek gestart en roept mensen die mogelijk nog geen aangifte hebben gedaan op om dat alsnog te doen, via www.politie.nl Ook is de politie op zoek naar getuigen. Als iemand iets verdachts gezien heeft dinsdagnacht in Brummen, kan men de politie bellen via 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.