Home / Regio / Start landelijke collecte Amnesty

Start landelijke collecte Amnesty

Mensenrechtenorganisatie Amnesty International houdt van 7 tot en met 13 februari voor de achtste keer een landelijke collecte. Na de eerste succesvolle jaren gaan dit jaar ongeveer 22.000 collectanten steun vragen voor het werk van Amnesty. Met de slogan Geef om Vrijheid wil de organisatie duidelijk maken dat vrijheid niet in alle landen vanzelfsprekend is en dat er geld nodig is om aan de naleving van de mensenrechten te werken.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.