Man gewond bij aanrijding Loenen

Een 37-jarige automobilist uit Apeldoorn raakte dinsdagochtend 26 januari gewond toen hij op de Beekbergerweg in Loenen, ter hoogte van de afrit van de snelweg A50, in aanrijding kwam met een andere personenauto.
De hulpdiensten kregen omstreeks 08.30 uur de melding van de aanrijding. Een 43-jarige automobilist uit Rijssen had vanaf de afrit van de snelweg A50 geen voorrang gegeven aan de van links komende automobilist uit Apeldoorn die over de Beekbergerweg reed. Het gevolg was een flankaanrijding waarbij de Apeldoorner gewond raakte. Hij is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen moesten worden weggesleept.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.