Wout Hulshof 40 jaar bij EKRO

Voor Wout Hulshof uit Lieren was 21 januari een bijzondere dag. Die dag werd hij door zijn werkgever EKRO uit Apeldoorn in het zonnetje gezet bij zijn veertigjarig dienstjubileum. In de kantine van het bedrijf werd Hulshof gehuldigd door de directie, die de Lierenaar prees om zijn trouw aan het bedrijf. Hij wist altijd flink van aanpakken.

Hij begon in 1970 bij de ASCO (Apeldoornse Slachters Combinatie). Daar werden de kalveren geslacht voor Eddie de Kroes (de naamgever van EKRO). De ASCO werd overgenomen door de EKRO, ook de slachters, waar Hulshof bij hoorde.
Thuis hadden ze een boerderij waar Wout ook hielp. Hij woont nog met zijn gezin op de boerderij van zijn ouders. Nu is het zijn hobby. Hij fokt verbeterde roodbont dikbillen.

Zes jaar geleden kreeg Hulshof een andere functie en kwam terecht bij de Interne dienst. De jubilaris is vaak op de heftruck te vinden.
Hulshof kreeg naast lovende woorden een attentie aangeboden. Voor echtgenote Agnes waren er bloemen. Als verrassing kwam aan het eind van de receptie ook het Oosterhuuzens Dialectkoor binnen om de jubilaris toe te zingen. Hulshof zingt met veel plezier bij dit koor en neemt ook enkele solopartijen voor zijn rekening. Zijn collega’s liet hij duidelijk horen dat hij er zin in heeft door het zingen van De Vrolijke Köster.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.