Zestig jaar huwelijksgeluk

HALL – Het echtpaar Verbeek – Schröder uit Hall vierde donderdag 28 januari feestelijk hun zestigjarig huwelijk in zaal Bello in Hall. Natuurlijk was ook burgemeester Joosten van de partij om hen namens de gemeente te feliciteren. Het stel ontmoette elkaar toevallig op de fiets in het laantje in Dieren. Sindsdien zijn de twee nooit meer van elkaar gescheiden en toen ze 17 en 19 jaar waren, traden ze met elkaar in het huwelijksbootje in de gemeente Brummen. Het paar woont nu 58 jaar in Hall en in het hele begin woonden ze in Eerbeek. Gerrie Verbeek werkt nu nog steeds drie ochtenden in de week om mensen thuis te verzorgen. Gerrit Verbeek komt nog steeds bij zijn voetbalclub SHE in Eerbeek. Uit hun huwelijk werden drie kinderen geboren, twee zonen en één dochter. Na zestig jaar huwelijk hebben zij negen kleinkinderen en elf achterkleinkinderen. Foto – Lotte Bienias
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.