SKKB houdt uitverkoop

EERBEEK – De Stichting Kinderkledingbeurs in Eerbeek doet vanaf 2 februari alle overgebleven winterkleding in de uitverkoop met 50 procent korting. De opbrengst gaat, net als de kleding die overblijft, naar diverse goede doelen. De SKKB is daarna gesloten op 23 en 24 februari, omdat dan wordt gewisseld van winter- naar zomerkleding. Klanten mogen de hele maand februari zomerkleding inbrengen, dit wordt verkocht vanaf 2 maart.
SKKB heeft een goed jaar achter de rug. Er is in totaal 8315 euro geschonken aan goede doelen: Scouting, Kika, stichting Bosna, stichting Maurice de Nassau, stichting Connecting Hearts en een project in Oeganda. Daarnaast hebben de vaste goede doelen een donatie gekregen: de Hongerpot, Kiboe, stichting Nedrom en Tigmandru in Roemenië.
De stichting is op zoek naar bestuurlijke versterking in de vorm van een penningmeester.

www.skkb.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.