Hans Langbroek exposeert zijn Frankrijk

DOESBURG – Hans Langbroek exposeert tot en met 19 mei zijn schilderijen in de huisartsenpraktijk De Linie in Doesburg. Vanaf de zomer van 1985 heeft Langbroek bijna elk jaar zijn vakantieweken besteed om in Zuid- Frankrijk te schilderen en fotograferen. De schilder is in zijn onderwerpen voortdurend op zoek naar de werking van licht en donker. Met zijn heel eigen kleurgebruik en vanuit ongebruikelijke gezichtspunten probeert hij de gevels uit de Provence hun gezicht te laten zien en hen als het ware te portretteren. De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens de openingsuren van de huisartsenpraktijk. Tot 30 mei is ander werk van Langbroek tentoongesteld in de polikliniek van Kliniek Velp.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.