Doesburg en Oranje start jubileumjaar met Lampionoptocht

Op vrijdag 29 januari wordt er door Doesburg en Oranje een lampionoptocht georganiseerd voor de basisschool kinderen. Koningin Beatrix is op 31 januari jarig en op 27 januari is het 100 jaar geleden dat de vereniging Doesburg en Oranje werd opgericht, een mooie gelegenheid om op die vrijdag een lampionoptocht te houden.
De basisschoolkinderen krijgen allemaal een bon waarmee ze op 29 januari vanaf 18.45 uur een gratis lampion kunnen afhalen bij de Doesburg en Oranje-stand op het pleintje achter het stadhuis aan de Roggestraat. Voor alle kinderen die meelopen is er na afloop een heerlijke beker warme chocolademelk van restaurant de Minnarij.
De optocht start om 19.00 uur onder begeleiding van Muziekcorps der Voormalige Schutterij.
De route zal zijn: Roggestraat – Gasthuisstraat – Bergstraat – Meipoortstraat – Zandbergstraat – Ooipoortstraat – Helmigstraat – Zandbergstraat – Meipoortstraat – Kerkstraat – Roggestraat.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.