Zestig jaar NBvP Dieren

DIEREN – De NBvP Vrouwen van Nu bestaat dit jaar zestig jaar in Dieren. Om dit te vieren wordt woensdag 3 maart een feestelijke bijeenkomst gehouden in Theothorne. De afdeling Dieren is zestig jaar geleden opgestart door een groep vrouwen, verwant aan het agrarisch bedrijf. Inmiddels telt de afdeling 170 leden, waarvan 25 boerinnen, uit voornamelijk Dieren, Spankeren en Laag-Soeren. Er zijn diverse subgroepen, zoals de culturele groep die regelmatig uitstapjes organiseert, de tuinclub die leden kennis laat maken met de hobby van het tuinieren, de leeskring die per jaar een aantal boeken leest en bespreekt, de bridge-, schilder- en quiltgroep. Ook wordt er regelmatig samen gewandeld of gefietst. Ook wordt aan het goede doel gedacht. Tijdens de feestavond wordt een quilt verloot, gemaakt door de quiltgroep, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Hospice in Zutphen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.