Home / Dieren / Voorlezen en luisteren van 1 tot 90 jaar

Voorlezen en luisteren van 1 tot 90 jaar

DIEREN – Tijdens de Nationale Voorleesdagen heeft een aantal bewoners van woonzorgcentrum Beverode in Dieren aan de overkant bij basisschool De Vlinder voorgelezen. De vrouwen van dik in de tachtig lazen voor aan de kleuters. Het verhaal ging over sneeuw en ijs. De kinderen genoten zichtbaar van het voorlezen. Sommigen zelfs met een duimpje in de mond. De dames habben eerdere jaren al voorgelezen en vonden het prachtig om onder de jonge kinderen te zijn. Op De Vlinder las ook groep 5 voor bij de peuters. Foto – Lotte Bienias.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.