Eerste Centrum voor Jeugd en Gezin in Rheden

DIEREN – Wethouder Jansen van de gemeente Rheden opende zaterdag 26 januari het eerste Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in de gemeente Rheden. Het CJG is gevestigd in de bibliotheek van Dieren.

Het CJG is er voor ouders met grote en kleine vragen over de opvoeding en het opgroeien van hun kind. Het is een inlooppunt voor ouders, kinderen en scholieren tot en met 23 jaar. Het CJG gemeente Rheden is aangehaakt bij het CJG regio Arnhem. In het CJG is een medewerker aanwezig die direct vragen kan beantwoorden en advies of tips kan geven. Deze medewerker kan ook een gesprek met een deskundige regelen. Het CJG in de bibliotheek in Dieren is dinsdag tussen 14.00 en 17.00 uur geopend. Buiten deze tijden kan men bellen of mailen met het CJG. Later dit jaar wordt een tweede CJG in de gemeente Rheden geopend, in Velp.

www.cjgrheden.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.