Glibberen op de snelweg

Woensdagavond werd het extreem glad op de regionale wegen. Motregen viel op de bevroren ondergrond en veroorzaakte grote gladheid. Ook de snelweg A348 was glibberig. Rond 22.30 werd zelfs door de hulpdiensten overwogen de weg maar helemaal af te sluiten. Dat gebeurde nadat weer een auto vlak voor de afrit De Steeg van het talud was gegleden, zoals ’s middags een chauffeur uit Brummen al overkwam. Deze automobilist kwam met zijn voertuig vlak voor de sloot tot stilstand en kwam met de schrik vrij.
Later in de nacht won de dooi het van de vorst en werden de wegen beter begaanbaar. Donderdagochtend waren de meeste problemen voorbij.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.