Home / Bronkhorst / Dames De Spreng in het nieuw

Dames De Spreng in het nieuw

Het eerste damesteam van Zwemsportvereniging de Spreng uit Brummen is in het nieuw gestoken door sponsor ClickDistrict. Directeur Marco Kloots (rechts op de foto) ondertekende het contract samen met voorzitter André Hoetink. Na overhandiging van het sponsorpakket was er ook voor Kloots een verrassing: een kraamcadeau voor zijn pasgeboren kindje. De aansluitend gespeelde wedstrijd tegen de OZ&PC uit Oldenzaal werd, ondanks goed spel, helaas nipt verloren.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.