Home / Beekbergen / Brand in Beekbergen

Brand in Beekbergen

Bij een woning aan het Klein Paradijs in Beekbergen, werd dinsdag rond 22.30 uur een schoorsteenbrand ontdekt. Omdat de woning een rieten kap heeft, rukte de brandweer direct met groot materieel uit om de brand te bestrijden.
Bij aankomst van de brandweer bleek er behoorlijk veel rook uit zowel de schoorsteen als uit het rieten dak te komen. Door snel optreden kon de brandweer voorkomen dat het vuur zich uitbreidde in het rieten dak. Bij de bestrijding werden twee tankwagens en een hoogwerker ingezet.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.