Home / Velp / Heitjes voor Haïti

Heitjes voor Haïti

VELP – De kinderen van basisschool Daalhuizen in Velp zijn het hele weekend druk geweest met het doen van karweitjes. Zo hebben ze geld ingezameld voor Haïti. De kinderen verzonnen zelf een klusje en legden het geld apart. Er zijn veel auto’s gewassen, vaatwassers uitgeruimd, tuinen aangeveegd en paadjes bladvrij gemaakt. Het verzamelde geld is verzameld en opgeteld. Maandagmiddag werd bekend dat de kinderen samen 2507,51 euro hebben opgehaald. Hiermee kunnen weer veel mensen aan voedsel en onderdak worden geholpen. Een schitterende prestatie.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.