Home / Regio / Taart van het IPV

Taart van het IPV

BRUMMEN – Lokale partij IPV bezorgt de komende weken een verkiezingsposter huis-aan-huis in de gemeente Brummen. Deze poster maakt deel uit van een verkiezingskrant, waarin onder andere ook de hoofdpunten van het verkiezingsprogramma staan. Gedurende de campagnetijd deelt het IPV taarten uit. Op zaterdag 13, 20 en 27 februari en dinsdag 2 maart wordt een inwoner uitgeloot die de poster voor het raam heeft hangen, hij of zij krijgt een taart. Niet alleen Brummen en Eerbeek, ook Leuvenheim, Empe en Hall en Oeken worden bezocht. Op de website van het IPV komt een foto van de winnaar.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.