Home / Regio / Nieuwe brandweercommandant Rijn en IJssel

Nieuwe brandweercommandant Rijn en IJssel

RHEDEN / ROZENDAAL / DOESBURG –Albert-Jan van Maren is met ingang van 1 april 2010 aangesteld als Commandant van de Brandweer Rijn-IJssel. Onder de brandweer Rijn-IJssel vallen de gemeenten Rheden, Rozendaal, Duiven en Doesburg. Van Maren is sinds 2007 plaatsvervangend commandant bij de brandweer in Ede. De nieuwe commandant volgt de heer Berry de Groot op die per 1 december 2009 is vertrokken naar het brandweerkorps Midden- en West-Brabant als clustercommandant.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.